NL

Over GRUPPA

GRUPPA is hét eerste sportplatform in Nederland dat sporters direct met trainers verbindt. En dat alles zonder abonnement. Je kan kiezen uit een breed scala aan sporten. Jij bepaalt welke sport, wanneer je sport, de trainer en hoe je sport (privé- of groepsles). Je betaalt de trainer via het platform, trekt je sportschoenen aan en kan gaan sporten. Met je vrienden sporten? Geen probleem: WhatsApp is geintegreerd in GRUPPA zodat je elkaar makkelijk uitnodigt. Zo simpel kan het zijn. Je zit nergens aan vast.

Het idee is in 2017 uit frustratie ontstaan. Wij zijn toen afgewezen om deel te nemen aan een exclusief sportprogramma in Amsterdam. Daarna zijn wij op zoek gegaan naar andere sportmogelijkheden. Al snel kwamen wij tot de conclusie dat er geen duidelijk overzicht was van welke sporten er waar, wanneer en door wie worden aangeboden in Amsterdam. Het proberen van een sport is vaak ook lastig omdat je al snel vastzit aan een abonnement of een verkapt abonnement (10-rittenkaart, die dan vaak binnen 4 weken moet worden opgemaakt). Door een abonnement wordt het sporten met je vrienden ook lastig. Je hebt dan telkens immers een abonnement van elkaars sportaanbieder nodig.

Wij hebben besloten daar wat aan te doen en voilà GRUPPA was geboren. Een eenvoudig en makkelijk platform voor een breed scala aan sporten zonder dat je een abonnement hoeft te nemen waardoor je toch vaak duurder uit bent. Wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk aangetoond dat sporten met een abonnement in 80% van de gevallen duurder is dan per les betalen. Denk maar aan al die keren die je niet gaat (werk, vakantie of toch net iets teveel gedronken de avond ervoor). Het leuke van GRUPPA is dat je ook kan differentiëren in verschillende sporten via GRUPPA in tegenstelling tot een abonnement, waarbij je vaak vastzit aan een vaste sport. Of het nou boksen, bootcamp, yoga, golf of kitesurfen is, bij GRUPPA kan het.

Met GRUPPA denken wij dat wij de al actieve sporters iets nieuws kunnen bieden. Of het nou beter worden in je eigen sport is, of een keer een andere sport proberen, bij GRUPPA ben je aan het goede adres. Daarnaast voelen wij ook sterk dat GRUPPA door haar eenvoud bijdraagt aan het wegnemen van de barrières voor mensen die willen beginnen met sporten.

Nieuwsgierig? Probeer het! En laat ons weten hoe het je bevalt!

Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met onze security policy.

[x]