NL
Terug Locatie
rooster
rooster
reviews

Marc

(10)
Bootcamp
Circuit Training
Hardlopen
High Intensity Interval Training
Kickboksen
De trainers van Move with Marc zijn gespecialiseerd in buiten trainingen. Dagelijks geven wij workouts op verschillende locaties in Amsterdam. Met Bootcamp, Kettlebell, Hit en Circuit training zorgt Move with Marc voor een lekkere full body workout. De trainers hebben alle energie en motivatie om jou door je workout heen te krijgen, zodat je lekker energiek en met een goed gevoel naar huis gaat.
De trainers van Move with Marc zijn gespecialiseerd in buiten trainingen. Dagelijks geven wij workouts op verschillende locaties in Amsterdam.... meer

Eigenschappen

douche aanwezig

kleedkamer aanwezig

binnentraining

buitentraining

Spreektaal trainer

Nederlands

Engels

Niveau van de lessen

Alle niveau's

Deze trainer heeft geen lessen.

‹ zoek een andere trainer

Reviews

Hester S.

1 jaar geleden
Marc is een enthousiaste trainer die bij elke oefening veel aanwijzingen geeft waar je op moet letten om hem perfect uit te voeren. Daarnaast heeft hij veel leuke variaties op de standaard oefeningen die ik al kende. Dat maakt dat de oefeningen nog uitdagender worden en het een leuke bootcamp is!

RJ. B.

1 jaar geleden
Wat een les, eindelijk eens het gevoel echt wat gedaan te hebben.

Willem P.

1 jaar geleden
Vorige week een bootcamp met Marc geboekt op Gruppa. Verliep allemaal soepel via GRUPPA. Super handig en overzichtelijk systeem. De training was top - lekker stuk gegaan in het Beatrixpark, Mark kon iedereen goed motiveren en veel lol gehad.

Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met onze security policy.

[x]