NL
Terug Locatie
rooster
rooster
reviews

Leroy

Spallys

(2)
Kickboksen
Mijn naam is Leroy Spalburg en eind jaren ’90 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met kickboksen. Sindsdien ben ik fan van deze prachtige sport en heb ik fanatiek getraind in binnen en buitenland. Ik raakte gefascineerd door het hoge niveau van de vele kickboksscholen die Nederland telt, de geschiedenis achter de sport en de verschillende stijlen die de sport rijk is. Na een succesvolle loopbaan op een contactcenter, waarin ik veel geleerd heb over aansturing, leiding geven en vooral coachen, deed zich opeens een kans voor. Ik wist dat een kantoorbaan mij op de lange termijn niet gelukkig kon maken en wilde mijn coachings ervaring en passie voor het kickboksen met elkaar gaan combineren. Sinds 2016 geef ik als groepstraining en personal kickbokstraining. Ik train beginners, gevorderden en wedstrijdvechters. Het kickboksen is de laatste jaren steeds populairder geworden en staat inmiddels bij veel sportscholen op de kaart als groepsles. Als gecertificeerd trainer doceer ik de technische, Nederlandse stijl van het kickboksen met als doel mijn klanten vaardiger te maken in deze gave sport! Behalve dat kickboksen je fysiek en mentaal sterker maakt, is het vooral ook heel erg leuk! Dus wanneer gaan wij samen aan de slag?
Mijn naam is Leroy Spalburg en eind jaren ’90 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met kickboksen. Sindsdien... meer

Eigenschappen

douche aanwezig

kleedkamer aanwezig

binnentraining

buitentraining

leeftijd vanaf 12+

Spreektaal trainer

Nederlands

Engels

Niveau van de lessen

Alle niveau's

Bijzonderheden

Neem alsjeblieft je eigen handschoenen mee.
Neem alsjeblieft je eigen handschoenen mee.

Deze trainer heeft geen lessen.

‹ zoek een andere trainer

Reviews

Diederik E.

7 maanden geleden
Leroy is een uitstekende kickboks trainer. Veel aandacht voor verschillende technieken. Leroy is constant bezig om je techniek aan te scherpen zodat je de basis heel snel leert.

Merlijn van T.

7 maanden geleden
Zowel leerzame als uitputtende training met stootoefeningen, techniek tips en het belang van juist ademhalen!

Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met onze security policy.

[x]