Alle sporten. Géén abonnement. Jij bepaalt!

De trainers op GRUPPA

Waaraan moet een GRUPPA trainer voldoen?

Als GRUPPA-gebruiker wil je zeker zijn dat GRUPPA haar trainers met zorg heeft geselecteerd. GRUPPA heeft om die reden selectiecriteria opgesteld voor trainers waaraan zij zich dienen te conformeren voordat zij hun trainingen kunnen aanbieden via GRUPPA. Op deze manier zorgen wij ervoor dat iedere training de GRUPPA feeling uitdraagt.

 

De GRUPPA feeling:

Je komt aan bij een training, of dat nou alleen of met je vrienden is, en wordt direct enthousiast verwelkomd door de trainer. De trainer toont zich betrokken door het stellen van open vragen over bijvoorbeeld eventueel bij jou bestaande blessures. De trainer let goed op ieder individu en begeleidt hen gedurende de gehele training. Er heerst een goede ongedwongen sfeer in welke iedereen, ongeacht zijn of haar niveau, het beste uit zichzelf probeert te halen. Je wordt gemotiveerd om hard te sporten, maar zulks wel binnen je eigen grenzen. Wanneer de training eindigt, voel je je goed en vol energie…klaar om alles aan te pakken wat op je pad komt…!

 

In lijn met het voorgaande heeft GRUPPA vier selectiecriteria opgesteld voor iedere, nieuwe trainer:

1. iedereen voelt zich prettig tijdens de training – ongeacht niveau;

2. iedereen krijgt persoonlijke aandacht;

3. een relevant diploma of de ambitie om die binnen 6 maanden te behalen; 

4. verklaring omtrent gedrag (VOG)

 

Gedurende het selectieproces testen we bovenstaande drie punten. Dat doen we door middel van:

1. een gesprek met de gegadigde om hem/haar uit te leggen wat de GRUPPA feeling inhoudt en hoe hij/zij kijkt naar onze selectiecriteria;

2. het volgen van (meerdere) trainingen bij de gegadigde.

In aanvulling hierop heeft GRUPPA een ‘mystery training’ programma waarbij we trainers vragen om elkaars trainingen te bezoeken en te volgen teneinde te kunnen controleren in hoeverre de trainers ook na het selectieproces nog aan de drie selectiecriteria voldoen. Door middel van onder meer deze werkwijze kan GRUPPA trainers van het platform verwijderen indien een trainer niet voldoet aan de hoge lat die GRUPPA stelt aan haar trainers.  

 

“GRUPPA garandeert een unieke sportervaring door het selecteren van de meest betrokken, gedreven en enthousiaste trainers…”

Boksen trainers (4)
5 km v.a. € 10,00
(3)

Patrick Mathurin

AMSTERDAM NIEUW WEST
4 km v.a. € 12,50
(11)

Bokstherapie .

AMSTERDAM ZUID EN AMSTERDAM BOS EN LOMMER
4 km v.a. € 60,00
(0)

Gino da Fonseca

ALLE PARKEN IN AMSTERDAM; IN OVERLEG NA BOEKING
5 km v.a. € 60,00
(2)

Sonny van Putten

AMSTERDAM NIEUW WEST; CARDIO FITNESS GYM

Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met onze security policy.

[x]