NL

Trainer worden

Super dat je overweegt om je aan te sluiten als trainer bij GRUPPA!

Je bent één stap verwijderd van het aanmaken van je unieke profiel, waarna je een ongelimiteerd aantal trainingen kan aanbieden en zo bereikbaar bent voor nieuwe klanten.

Trainer worden?                                                                                                                                           

WAAROM AANSLUITEN BIJ GRUPPA?

GRUPPA is er voor sporters, maar ook voor trainers. Zonder trainers heeft GRUPPA geen bestaansrecht. Het maakt ons niet uit welke sport je doet, hoeveel trainingen per maand je geeft en of dat privé- of groepslessen zijn. Jij bepaalt. Als trainer bij GRUPPA bepaal jij je eigen prijs, tijd, frequentie en locatie. 

GRUPPA berekent tot 1 augustus 2018 een 10% commissie per boeking. Daarna gaan we mogelijk over op verschillende abonnementsvormen, waar jij uit kan kiezen. Je zit nergens aan vast. 

GRUPPA wil jou zoveel mogelijk ontlasten, zodat jij kan doen waar je goed in bent: training geven! We nemen betalingsperikelen weg door onze samenwerking met ADYEN (je wordt aan het eind van de maand netjes via de bank betaald), wij zorgen voor een duidelijke agenda voor je trainingen en wij nemen een stuk marketing uit handen. 

GRUPPA gaat in elke stad in Nederland live zodra er een minimum van 5 verschillende sporten is met 5 trainers per sport. Dus wil jij dat wij ook in jouw stad aan de slag gaan, kan je ons helpen door het aandragen van collega-trainers.

Voordat je trainingen kan aanbieden moet je nog het volgende weten:

Je word pas zichtbaar op de site als we je in ons systeem activeren. Hiervoor zullen we contact met je opnemen om een kort gesprek in te plannen.

Twijfels? Vragen? Wat dan ook: bel, whatsapp of mail ons.

Trainer worden

Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met onze security policy.

[x]